Laat uw woning gratis* beheren!


Zonder zorgen uw woning laten beheren! Dat kan bij Vivenda Vastgoedmanagement B.V.

Waarom Vivenda Vastgoedmangement B.V.?

  • Altijd direct persoonlijke contact met een medewerker die u al het werk uit handen neemt.
  • Medewerkers met ruime kennis van en ervaring in vastgoedmanagement.
  • Totale ontzorging op het gebied van financieel en technisch beheer.
  • Zeer concurrerende prijzen voor het voeren van uw beheer.
  • Directe toegang tot groot netwerk van verhuurmakelaars in heel Nederland.

Dit kan allemaal bij Vivenda Vastgoedmanagement B.V. Wij ontzorgen u volledig door middel van Totaal Beheer (financieel en technisch beheer). Ook alleen financieel beheer behoort tot de mogelijkheden. 

Van het incasseren van uw huurpenningen tot het regelen van een klusjesman. Van het veilig beheren van de waarborgsom tot het maken van eindafrekeningen (servicekosten en/of gas/water/elektra). Vivenda Vastgoedmanagement B.V. kan en wil het graag voor u regelen. En wij regelen alles tijdens de huurperiode van A tot Z. Hoe wij dit doen? Door het aanspreekpunt te zijn voor u en uw huurder(s). Dit alles uiteraard in overleg met u als verhuurder en niets zonder uw toestemming. Dus wij onderhouden het contact maar u heeft de controle.

Vivenda Vastgoedmanagement B.V. onderscheidt zich door een persoonlijke benadering bij het debiteuren beheer. Wij sturen niet alleen herinneringen en aanmaning per post en/of e-mail. Wij sms-en en bellen huurders die achterlopen met hun huurbetalingen om samen een passende oplossing te vinden of een betalingsregeling te treffen (in deze tijd een effectievere manier dan manen). Daarnaast hebben wij een samenwerking met een incassobureau die werkt op basis van No Cure – No Pay. Uiteraard ook altijd weer met uw goedkeuring.

Daarnaast kunnen wij door ons landelijk netwerk van verhuurmakelaars, waar ook in Nederland, uw woning(en) opnieuw verhuren. Zij beschikken in hun netwerk over honderden woningzoekenden. 

Tijdens de huurperiode regelen wij alles van A tot Z terwijl u de controle houdt!

 

Voorwaarden:

  • U heeft een woning in beheer bij Vivenda Vastgoedmanagement B.V.
  • Voor elke nieuwe verhuurder die (aantoonbaar) via u bij ons zijn woningen laat beheren ontvangt u één maand gratis beheer. 
  • U mag onbeperkt nieuwe verhuurders bij ons aanmelden.
  • Na de eerste maand verhuur bij Vivenda Vastgoedmangaement B.V. door de nieuwe verhuurder ontvangt u geen rekening van ons voor de beheervergoeding.  

Vragen of een afspraak? Bel met 088-0402525. Onze medewerkers helpen u graag!