Professioneel beheer voor beleggers

 

Of u nu 1 pand in bezit heeft of eigenaar bent van 100 appartementen. Vivenda Vastgoedmanagement is uw partner. Wij ontzorgen u volledig door middel van Totaal Beheer (financieel en technisch beheer).

Van het incasseren van uw huurpenningen tot het regelen van een klusjesman. Van het veilig beheren van de waarborgsom tot het maken van eindafrekeningen. Vivenda Vastgoedmanagement B.V. kan en wil het graag voor u regelen. En wij regelen alles tijdens de huurperiode van A tot Z. Hoe wij dit doen? Door het aanspreekpunt te zijn voor u en uw huurder(s). Maar wij doen niets zonder uw toestemming. Dus wij onderhouden het contact maar u heeft de controle.

Op dit moment zijn wij bezig om een persoonlijk klantenportaal te maken. Door in te loggen kunt u bij uw persoonlijke gegevens. Zo kunt u op elk moment van de dag zelf bekijken hoe de situatie is bij uw pand(en). Ook vind u hier straks huurcontracten, gegevens van de huurders en betalingsoverzichten. Zodra het klantenportaal online is ontvangt u hier bericht over. 

Daarnaast kunnen wij door ons landelijk netwerk van verhuurmakelaars, waar ook in Nederland, uw woning(en) verhuren. Zij beschikken in hun netwerk over honderden woningzoekenden. Door deze combinatie kunnen wij ook snel en betrouwbaar uw woning verhuren.

Dus beschikt u over een kleine of grote vastgoedportefeuille? Dan maakt Vivenda Vastgoedmanagement graag een persoonlijke afspraak met u om u een maatwerk pakket te kunnen leveren tegen een concurrerende prijs. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden én de optimale dienstverlening van Vivenda-Vastgoedmanagement!

Vragen of een afspraak? Bel met 088-0402525. Onze medewerkers helpen u graag verder!