Waarom is Vivenda Vastgoedmanagement uw partner?

 

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom u het management van uw woning uit handen zou willen geven aan een propertymanager. Een belangrijke fiscale reden zou kunnen zijn dat, indien u zelf het beheer voert over uw woning, de belastingdienst u kan aanslaan als ondernemer. In dat geval wordt u niet meer in Box 3 aangeslagen maar in Box 1, het uit handen geven van het beheer kan dus fiscaal voordelig voor u zijn. 

Wellicht wilt u uw vastgoed verhuren aan een zakelijke huurder of expat. Bedrijven willen maandelijks een factuur ontvangen om de huur over te kunnen maken. Als particulier kunt u geen huurfacturen versturen, dit werk neemt Vivenda Vastgoedmanagement u graag uit handen. Misschien gaat u zelf wel voor langere tijd naar het buitenland en wilt u er zeker van zijn dat uw woning tijdens uw afwezigheid in goede handen is en uw huurder een dagelijks aanspreekpunt heeft voor vragen. 

Kortom: Vivenda-Vastgoedmanagement ‘ontzorgt’; wij zijn aanspreekpunt voor u en de huurder en regelen alles tijdens de huurperiode van A tot Z. Van het arrangeren voor de afspraak voor ketelonderhoud tot het doorvoeren van de jaarlijkse huurverhoging en de maandelijkse facturatie!